Streefishing.

Ibland gör man riktigt roliga saker på jobbbet!

En riktigt rolig grej som jag totalt hade glömt, som jag gjorde i sommras, precis innan jag började som 100% frilansare ihop med min gamla arbetsplats Skittfiske.no/.se och Hooked TV var en rolig liten film!

Jag har alltid diggat konceptet “Streetfishing”: där man fiskar i stan helt enkelt, här är man inte ute efter stora exemplar efter fiskarna som simmar här, bara fiskeglädjen! Så får man se vad som biter på!

I den här filmen var vi i både Sandefjord och Oslo, både städer har fantastiska “Streetfishing” möjligheter!

Inspelningen var fantastiskt rolig och fisken nappade, det enda som inte var så kul var att mitt fina Illex Pepper spö blev knäckt…. På grund av att Emma var en aning klumpig, men detta blev som tur är bortklippt! Annars hade jag ju sett ut som Bill Dance…

Här är filmen och hoppas ni tycker den är OK :-):

Bli med Emma på streetfishing

Skitt Fiske

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s