Fiske – som det faktiskt är.

Nu har jag satt igång något nytt och tokigt…

Ni vet ju att fiske är som det är, alla dagar är ju inte perfekta, det blir mycket flams på fisketur och ibland kan det otroliga hända.

Just detta är temat i min nyuppstartade “Vlogg” på Youtube, jag tänkte nu dela med mig av mitt fiske ytterligare och ta med er på typ varenda fisketur numera, i form utav en Vlogg/videodagbok/serie… Ja, kalla det vad ni vill!

Jag vill delvis kunna visa er tips och fiskeupplevelser i en mer aktiv mediaform, men också visa er vardagen till en som jobbar med sportfiske.

Min allra första Vlogg/avsnitt som ni ser länken till nedan, är lite som en test, detta för att se att allt funkar och att det faktiskt är genomförbart med allt annat som händer på jobbet och i vardagen. Så jag räknar starkt med att kommande avsnitt blir bättre och bättre ju mer koll man får.

Jag varnar för lite svärdommar/banning här och där…. Det är inte meningen, det blir liksom bara så. Detta är inte tillgjort eller något skådespel, det är riktiga fisketurer, med aaaallt vad det innebär! Förhoppningsvis dyker det upp några fina fiskar och ni får nog också en glimt av hur jag gör bort mig ibland…

Jag hoppas ni vill hänga med på fisketur med mig!

Och Tack Houtan för hjälp av introen…. Som sagt, detta är helt nytt för mig…..

Think Fishy/

Emma

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s